Ένα καινούριο εστιατόριο απογειώνει την εμπειρία των διακοπών στο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Αργολίδας.
Με θέα στον μαγευτικό κόλπο του Πόρτο Χελίου, στο ειδυλλιακό τοπίο της Αργολίδας και στο γραφικό νησί των Σπετσών, το τετράστερο AKS Porto Heli Hotel προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών. Πέρα από τα πολυτελή δωμάτια, την private beach ακριβώς μπροστά του, τη φιλική ατμόσφαιρα, τις υπηρεσίες ευεξίας, η προσφερόμενη γαστρονομία απογειώνει τη διαμονή, με αιχμή του δόρατος το Rooftop Restaurant Riviera, που βρίσκεται στην ταράτσα του ξενοδοχείου. Το Riviera αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό που συνδυάζει την υψηλή κουζίνα με την εκπληκτική θέα στον κόλπο του Πόρτο Χελίου. Εδώ, ο ταλαντούχος σεφ Ιωάννης Βενιζελάκος, έχει δημιουργήσει ένα μενού που από τη μία εστιάζει στη σύγχρονη εκδοχή της ιταλικής κουζίνας και από την άλλη αποθεώνει τα κρέατα που ψήνονται σε ανοικτή φωτιά. Premium κοπές από Picanha και T-Bone Black Angus μέχρι Tomahawk Steak συνυπάρχουν με Μεσογειακές προτάσεις όπου οι εξαιρετικές πρώτες ύλες (αλλαντικά, λαχανικά, θαλασσινά, τυριά) αποδίδονται με μια αέρινη και ταυτόχρονα απολαυστική δημιουργικότητα.
Ο κατάλογος είναι πληρέστατος και ξεδιπλώνει ένα μοντέρνο αφήγημα, γεμάτο χρώματα και λεπτές γεύσεις. Ξεκινήστε το γευστικό σας ταξίδι με μια απολαυστική μπρουσκέτα με ταρτάρ ντομάτας, καππαρόμηλα και κρεμώδες τυρί, ή δοκιμάστε τα τραγανά arancini Bolognese. Οι λάτρεις των θαλασσινών θα εκτιμήσουν την τηγανητή γαρίδα τυλιγμένη σε κανταΐφι, μαγιονέζα με μελάνι σουπιάς και σάλτσα με εσπεριδοειδή, ενώ το καρπάτσιο μοσχαριού με κρέμα λευκού ταραμά και σάλτσα με μαύρη τρούφα αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση.
Οι λάτρεις της pasta θα βρουν μια ποικιλία επιλογών, από το δροσερό λινγκουίνι με γαρίδες και φρέσκα βότανα, μέχρι τη δημοφιλή καρμπονάρα με κρέμα πεκορίνο, που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στην αυθεντικότητα και την ανανέωση. Το ριζότο άγριων μανιταριών με hanger steak Black Angus είναι μια πλούσια και χορταστική επιλογή, ενώ το Spicy mayo smashed burger προσφέρει μια πιο casual αλλά εξίσου ποιοτική πρόταση.
Η εμπειρία συμπληρώνεται από ψαγμένα γλυκά επιδόρπια, όπως το αριστουργηματικό Tiramisu, με κρέμα mascarpone, μπισκότα βουτηγμένα σε espresso και κρασί Μarsala, κακάο και cappuccino crisp. Υπερπλήρης η λίστα κρασιών, με ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα και διεθνείς αλλά και γηγενείς ποικιλίες, που θα καλύψουν κάθε γούστο και προτίμηση, σε δίκαιες τιμές.